İsmailağa Kurban Organizasyonu – 2022

İsmailağa Derneği olarak, ümmet olma, kardeşlik ve dayanışma bilincini yaygınlaştırmak ve güçlendirmek amacıyla her yıl düzenlediğimiz kurban organizasyonumuz için hazırlıklarımız tamamlandı ve vekâletlerinizi almaya başladık.

İsmailağa Derneği olarak, organizasyonumuzun icrâsı için gerekli resmî izinleri aldık. Kesimler esnasında temizlik kurallarına ve vekâlet ve diğer fıkhî esaslara son derece riâyet etmek temel düsturumuzdur.

Kesim Bilgisi ve Videosu Aynı Gün Cep Telefonunuzda!

Kurbanlarınızın kesimini fıkhî esaslara ve temizlik koşullarına uygun bir hassasiyetle yapıyoruz. Kurbanınızın durumuna dair bilgilendirme mesajını ve vekâletlerinizin okunduğu kesim videosunu vekâlet kaydınızı oluştururken belirtmiş olduğunuz numaranıza kesim günü iletiyoruz.

Takva, Teslimiyet ve Yardımlaşma

Cenâb-ı Hakk’a kurbiyetin en güzel vesilelerinden olan kurbanlarınızı, bağışlarınız vesilesiyle, sosyal tespit komisyonumuzun belirlediği ihtiyaç sahipleri ve talebelere sene boyunca devam eden büyük bir yardım organizasyonuna dönüştürüyoruz.

Siz de bağışlayacağınız kurban etleriyle, talebe ve ihtiyaç sahiplerine her gün 10 bin kişilik sıcak yemek ürettiğimiz Avrupa ve Anadolu yakalarındaki iki ayrı aşevimizin bir yıllık et ihtiyacını karşılayabilirsiniz.

Sene Boyunca Süren Bereket

Kurban Bayramı günlerinin bereketini sene boyunca sürdürelim. Hijyen ve saklama koşullarına uygun soğuk hava depolarında muhafaza ettiğimiz kurban etlerinizi talebe ve ihtiyaç sahiplerine sene boyunca ikrâm edelim.

Vekâlet Verdiğiniz Kurbanlarınız Emin Ellerde

Kesimleri için vekâlet verdiğiniz kurbanlarınız büyük bir hassasiyetle alınır  Vekâletleriniz için: 0850 811 77 77 veya internet sitemiz  yoluyla bizlere ulaşabilirsiniz.