book

Kurban Bağışlarınız İçin Müteşekkiriz

İsmailağa Derneği olarak, her yıl resmî izinleri sağlayarak organize ettiğimiz Kurban organizasyonumuzu 2022 yılında da tamamlamaya elhamdülillâh muvaffak olduk. Vekâletlerinizle emanet ettiğiniz bağışlarınız, sene boyunca yardıma muhtaç ailelere ve ilim talebelerine ulaştırılmak suretiyle büyük bir yardım faaliyetine dönüşecek. Hastalara, yardıma muhtaç kardeşlerimize ve medrese talebelerine günlük sıcak yemek çıkaran 10 bin kişilik aşevimizin yıllık et ihtiyacı karşılanacak. 12 ay boyunca devam eden yardım faaliyetimize vacip kurban bağışınızın yanı sıra; adak, akîka ve nâfile kurban bağışı olarak da destek verebilirsiniz.

Kurbanlarını İsmailağa Derneği’mize bağışlamayı tercih eden tüm hayır sahiplerine teşekkürlerimizi sunar, faaliyet ve hizmetlerimizi bereket ve muvaffakiyetle sürdürebilme yolunda duâ ve desteklerinizin devamını rica ederiz.