Medîne İftarları

32

1 iftar bağışı 20 Riyal karşılığı olarak hesaplanmıştır. Her gün 100 kişilik iftar verilecektir.

Stokta yok

Açıklama

İsmailağa Derneği olarak, mukaddes zamanların mukaddes mekânlarla buluşmasını infâk ile süslüyoruz. Allah Teâlâ’nın rahmet ve bereketinin kullar üzerine bolca indiği Ramazân-ı Şerîf ayı boyunca Medine-i Münevvere’de iftar sofraları kuruyoruz.

Medîne İftarlarına Sizleri Ortak Ediyoruz

Her sene Mescid-i Nebevî’de kurduğumuz iftar sofralarında yüzlerce misafirimizle iftar sevincini yaşıyoruz. Mesafeleri kaldırarak sizleri, mukaddes beldelerde kurulan sofraların bereketine, Peygamber Efendimiz (Sallâllâhu Aleyhi ve Sellem)in: “Kim, bir oruçluyu iftar ettirirse, ona oruçlunun sevabının aynısı verilir.” hadîs-i şerîfinin müjdesine ortak ediyoruz.

Beytullâh ve Ravza’ya Nazır İftar Sofraları

Kutsal beldelerdeki iftarlarımız, sizlerin maddî destekleriyle, bölgede bulunan medreselerimiz tarafından organize ediliyor. Mescid-i Harâm’daki iftar sofralarımız, Kâbe’yi görecek şekilde; Mescid-i Nebevî’deki iftar sofralarımız ise, Ravza-i Mutahhara’yı, yeşil kubbeyi görecek şekilde kuruluyor.

İftar sofralarımıza yönelik desteklerinizle, duâların müstecâb olduğu zamanda, duâların geri çevrilmeyeceği haber verilen mekânlarda yapılacak iftar duâlarının bereketine talip olabilirsiniz.