Deprem Bölgesi Sosyal Yardımlar

İsmailağa Derneğimiz bünyesinde deprem bölgelerinde gerçekleştirdiğimiz sosyal yardımlarımız devam ediyor. İlgili devlet kurumlarımızla koordineli olarak depremzede kardeşlerimize, gıda ve hijyen kolileri, sıfır giyim paketleri, çocuklar için oyuncak ve kırtasiye paketleri ve kardeşlerimizin ihtiyaç duyacağı ilaçları ve ilk yardım malzemelerini, depremden etkilenen ve aynı zamanda kış şartlarıyla mücadele etmek zorunda kalan kardeşlerimize ulaştırıyoruz. Bölgeye ulaştırdığımız çadır ve konteynerlere yerleşen depremzede kardeşlerimizin sosyal ihtiyaçlarının uzun bir süre devam edeceği aşikârdır. Bu minvalde İsmailağa Derneği olarak bizlere emanet ettiğiniz zekât, fitre ve fidyelerinizi de depremzede kardeşlerimize ulaştırmaya devam ediyoruz. Cenâb-ı Hakk kendi yolunda yaptığınız infaklarınızı kabul eylesin.