book

Kurumsal

BAŞKANIN YAZISI

İsmailağa Derneği Başkanı

Sünnete ittiba hassasiyetiyle yürütülen faaliyetler, halkımızın da yoğun teveccühü ve hüsnü kabulüyle karşılanmakta, varlığı Allah Te‘âlâ’nın bir lütfu olarak görenlerden, hakikî ihtiyaç sahiplerine ulaşan gönül köprüleri günbegün daha da büyümekte ve artmaktadır.

TÜMÜNÜ OKU

İsmailağa Camii Minber, Mihrab ve Kürsî

HAKKIMIZDA

İsmailağa Derneği Merkez Logosu

İslâm medeniyeti, Peygamber Efendimiz (Sallâllâhu Aleyhi ve Sellem)in Medine-i Münevvere’de inşa ettiği Devlet-i Aliyye’nin kuruluş şuuru üzerinde yükseldi ve tarihin ilerleyen dönemlerinde kurulan büyük devletlerle günümüze kadar taşındı.

YAZININ DEVAMI

.

Hizmet Çıtası

Oranlar (%)

Hizmetlerden

Aşevlerimiz

Kısa sürede gelişme sağladığımız bu alanda, her gün binlerce kişilik yemek çıkaran iki aşevi ile talebeler, ihtiyaç sahipleri ve medreselerin önemli bir ihtiyacını daha karşılamanın huzurunu yaşıyoruz.

* Hizmet çıtası, hizmetlerin yıl bazında kişi sayısı, teslimat oranı gibi bazı verilerden oluşturulan kurumsal değerleme yöntemimizin oluşturduğu grafiktir. Oranlar (%) ise, hizmetlerimizin toplam üzerindeki payını ifade etmektedir.