book

Nasıl Bağış Yapabilirim?

Her türlü bağışlarınızı https://bagis.ismailagadernegi.org.tr/ linkinden rahatlıkla yapabilirsiniz.

Bağışım Kimlere Ulaşıyor?

Yapmış olduğunuz bağışlarınız; büyük bir hassasiyetle talebe ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Kurban bağışlarınız, talebe ve ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ikram ettiğimiz iki ayrı aşevimizin senelik et ihtiyacı kapsamında değerlendiriliyor. Ayrıca ihtiyaç sahiplerinin hanelerine de sene boyunca ulaştırılıyor.

Sadece Kendi Cemaatinize mi Yardım Ediyorsunuz?

“Bütün Mü’minler birbirlerinin dostu ve velisidir” ilâhî hükmü gereğince, bağış ve yardımlarımızda cemaat mensubiyeti ya da herhangi bir ayrım gözetmiyoruz. Câmiamız bünyesindeki medreselere yardımda bulunduğumuz gibi, her kesimden insana ve ülkemizde mülteci konumunda bulunan kardeşlerimize de yardımlarınızı ulaştırıyoruz.

Kredi Kartım Yok, Nasıl Bağış Yapabilirim?

Bağışlarınızı, internet sitemizde ilân ettiğimiz hesap numaraları üzerinden EFT / Havale yöntemiyle gerçekleştirebilirsiniz. Açıklama bölümüne; bağış türünüzü veya almak istediğiniz ürün ya da ürünleri belirterek bize iletebilirsiniz.

İsmailağa Derneği Nereye Bağlıdır?

İsmailağa Derneği, dernekler kanununa bağlı olup Mahmud Efendi Hazretlerinin riyâsetinde 2011 senesinde hayata geçmiş olan bir dernektir. Derneğimizin faaliyetleri, Mahmud Efendi Hazretlerinin hizmet usulü doğrultusunda, çalışanlar ve hizmet gönüllüleri tarafından yürütülmektedir.

Burs Verdiğim Talebeyi Görebilir miyim?

Bu konuyla ilgili, 0850 811 77 77 numarasını arayarak Çağrı Merkezimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bağış Yaptıktan Sonra Süreç Nasıl İşliyor?

Nakdî bağışlarınız, derneğimizin hesabına geçtikten sonra ilgili bağış türlerine göre yönlendiriliyor. Kurban bağışlarınızda ise, büyük baş hayvan kesimlerinde hisselerin tamamlanmasının ardından, küçük baş hayvan kesimlerinide hemen işlem yapılıyor.

Bağışım Size Ulaştı mı?

Bağışınız onaylandığında, işleminiz başarılı bir şekilde gerçekleşmiş demektir. Bağışlarınızla ilgili süreci, 0850 811 77 77 numarasını arayarak Çağrı Merkezimiz üzerinden takip edebilirsiniz.

Yurtdışında Yardımlarınız Var mı?

İsmailağa Derneği olarak, yurt dışı yardım organizasyonlarına katkı sağlamakta ve bazı projeleri yurt dışı hizmet birimleriyle birlikte yürütmekteyiz.

İsmailağa Derneğinin Şubesi Var mı?

Merkezi Fatih/İstanbul’da, Çarşamba semtinde bulunan İsmailağa Derneği’nin henüz herhangi bir şubesi bulunmamaktadır.

Yurtdışından Nasıl Bağış Yaparım?

Bağış sistemimiz üzerinden yurt dışından da bağış yapılabilmektedir. Bu konuyla ilgili, 0850 811 77 77 numarasını arayarak Çağrı Merkezimizden destek alabilirsiniz.

Bağışlarımı Nasıl Takip Ederim?

Yapmış olduğunuz bağışlarınızla ilgili süreci, bağış sistemimiz üzerinden takip edebileceğiniz gibi, 0850 811 77 77 numarası üzerinden hizmet vermekte olan Çağrı Merkezimiz vasıtasıyla da takip edebilirsiniz.

Kurban Bağışladım, Vekâleti Nasıl Vereceğim?

Kurban bağışı için gerçekleştirdiğiniz kategori seçimi, aynı zamanda vekâletiniz anlamına gelmektedir. Tercihinize göre, bağış işlemini tamamlamadan önce “Açıklama” kısmına vekâletinizi yazılı olarak belirtebilirsiniz.

Bağışladığım Kurbanı Görebilir miyim?

Küçükbaş kurban bağışında kurbanınızın ya da büyükbaş kurban bağışında hissenizin bulunduğu kurbanın kesimine ait video kaydı, bildirmiş olduğunuz telefon numaranıza gönderilecektir.

Kurbanım Nerede Kesiliyor?

Kurbanlarınız, temizlik ve sağlık koşullarına uygun nezih kesimhanelerde, fıkhî şartlara tam bir riayetle kesilmektedir.

Kurban Etini Kimlere Dağıtıyorsunuz?

Bağışlamış olduğunuz kurbanlarınızın etleri, iki ayrı aşevimizin bir yıllık et ihtiyacı kapsamında değerlendirilmekte ve ihtiyaç sahibi ailelerin hanelerine de sene boyunca ulaştırılmaktadır.

Gayrimenkul Bağışı Alıyor musunuz?

Bu konuda detaylı bilgi için dernek yetkililerimize, 0850 811 77 77 Çağrı Merkezi numaramız üzerinden ulaşabilirsiniz.

Farklı Bir Türde Bağış Yapmak İstiyorum

Bağış yapmak istediğiniz yardım türü mevcut içeriklerimizde bulunmuyorsa, bağışlarınızı “Genel Bağış” seçeneğini kullanarak ve ödeme sayfasında yer alan “Açıklama” kısmına bağış türünüzü ve iletmek istediğiniz diğer bilgileri belirterek gerçekleştirebilirsiniz.

İnternetten Yaptığım Bağışa Makbuz Alabilir miyim?

İnternet üzerinden yaptığınız bağışlara karşılık, bağışınızın bize ulaştığına dair bilgileri ihtiva eden bir belgeyi düzenlenmiş şekilde yazdırabilirsiniz.