Din Görevlileri İftar Yemeğinde İsmailağa Camii’nde Bir Araya Geldi

Sene boyunca önemli faaliyetlerin düzenlendiği İsmailağa Külliyemizin sohbet salonu ve İsmailağa Camii İlim ve Hizmet Vakfımızın seminer salonu, Ramazân-ı Şerîf’te de önemli davetlere ev sahipliği yapıyor.

İstanbul’da vazifeli imam hatip, müezzin kayyım, Kur’ân kursu öğreticisi ve din hizmetlerini muhtelif alanlarda sürdüren hoca efendiler, dün akşam (12.04.2023 Çarşamba) İsmailağa Heyetimizin düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldiler.

İsmailağa Camii İlim ve Hizmet Vakfı’mızın seminer salonunda, hocaların yoğun ilgisiyle gerçekleşen iftar davetinde, din hizmetlerinin bilhassa gençliğin manevî gelişimi ve âfet bölgesi ilan edilen illerimizde ortaya çıkan problemlerin çözümü açısından daha sağlıklı ve verimli şekilde yürütülmesine ilişkin hususlar değerlendirildi.

Davetten Fotoğraflar