Her Gün 500 Aileye İftar Ulaştırdık

Ramazân-ı Şerîf Boyunca Her Akşam 500 Aileye İftar Ulaştırdık

İsmailağa Derneği olarak, aşevlerimizde pişen sıcak yemekleri talebe, ihtiyaç sahibi, hasta ve düşkünlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Her sene sadece dernek merkezimizde binlerce kardeşimize yönelik düzenlediğimiz iftar organizasyonumuzdan bu sene salgın hastalık sebebiyle mahrum kaldık. Buna rağmen hizmetlerimizi sürdürmeye, mazlum ve muhtaçların yanında olmaya gayret ettik.

Her Akşam 500 Aileye Sıcak Yemek Götürdük

Mevlâ Te‘âlâ’nın rahmet ve bereketinin hesapsızca indiği Ramazân-ı Şerîf ayında, yardıma muhtaç olduğunu tespit ettiğimiz ailelerin iftar sofralarını sizlerle birlikte kurmaya niyet ettik.

Ramazân-ı Şerîf ayı boyunca her akşam 500 aileye iftar hedefiyle başlattığımız faaliyetimizi; çağrı merkezimiz, internet sitemiz ve hesap numaralarımız yoluyla bağışlarını ulaştıran, yoğun teveccühlerini sunan ve duâlarını eksik etmeyen hayır sahiplerinin maddî-manevî destekleri vesilesiyle, başarıyla sürdürdük.

On bir ayın sultanına veda ettiğimiz bugün itibarıyla, hedefimize ulaşmış olmanın bahtiyarlığını yaşıyor, bizleri muvaffak kıldığı için Rabbimiz’e (Celle Celâluhû) nihâyetsiz şükrediyoruz.

Paketlenen Yemekler İhtiyaç Sahiplerinin Kapısında

Bağış ve yardımlarınız vesilesiyle aşevimizin kazanlarında pişirilen çeşitli yemekleri özenle paketledik ve aşevi aracımıza yükledik. Koronavirüs salgın hastalığına karşı tüm tedbirleri alan ekiplerimizle, bizleri bekleyen ailelerin kapısına ulaştırdık. Paylaşmanın bereketini, bir olmanın lezzetini siz hayır sahipleriyle birlikte tattık. Mazlum ve muhtaç gönüllerin duâlarına hep birlikte ortak olduk.

Bağış ve Destekleriniz İçin Şükranlarımızı Sunarız

Mevlâ Te‘âlâ’nın rızâsı için, O’nun yolunda iyilik ve ihsânda bulunmak gayesiyle sürdürdüğümüz yardım faaliyetlerimize, kardeşlik duygusu ve infâk hasletini yaygınlaştırmak niyetiyle destek veren tüm kardeşlerimize şükranlarımızı sunarız. Yapmış olduğunuz bağışlarınızın ve ibâdetlerinizin kabulünü dileriz.

Aşevimizin Ocağı Sene Boyunca Tütüyor

İsmailağa Derneğimizin aşevi faaliyetleri, sadece Ramazân-ı Şerîf ayıyla sınırlı değil. Biri merkezde (Avrupa yakası), diğeri Anadolu yakasında olmak üzere tesis ettiğimiz iki ayrı aşevimizle her gün 10 bin kişilik sıcak yemek üretiyoruz. Talebelere, ihtiyaç sahiplerine, hasta ve düşkünlere sıcak yemek ikrâm ediyoruz.

Bağış ve yardımlarınızla, aşevimizin ocağının tütmesine katkı sağlayabilir ve her gün binlerce kişiye sıcak yemek ulaşmasına vesile olabilirsiniz. Aşevi hizmetlerimiz ve bağışlarınız için tıklayınız.