İdlib’e Yardım Seferberliği

İsmailağa Derneği ve İDDEF, iç savaşın vurduğu ve kış şartlarının etkili olduğu İdlib şehrindeki kardeşlerimize siz hayırseverlerin bağışlarını ulaştırıyor.

İdlib Kardeş Aile Projesi

Uzun süredir devam eden iç savaş sebebiyle, büyük acılara maruz kalan ve zorlu hayat şartları altında yaşamaya devam eden İdlib şehrindeki kardeşlerimize yardım maksadı ile büyük bir proje gerçekleştiriyoruz. İsmailağa Derneği ve İDDEF olarak ortaklaşa planladığımız ve hayata geçirmeyi amaçladığımız, “Kardeş Aile Projesi” kapsamında, daha önce inşa etmiş olduğumuz, briket evlerden oluşan İsmailağa Köyü’nde ve bölgede yaşayan ailelerin yanında olmayı hedefliyoruz. Böylece bölgedeki temsilcilerimiz vasıtası ile tespit edilen ailelere; kumanya, et ve yakacaktan oluşacak paketlerimizi ulaştırarak, özellikle içinde bulunduğumuz zorlu kış aylarında mağdur bölge insanına destek sağlayacağız.

İdlib

İdlib Kumanya Dağıtım Projesi

Yıllardır açlık ile mücadele eden ve savaşın getirdiği acılarla yüzleşen mazlum İdlib halkının sofrasını şenlendirmek amacıyla, İsmailağa ve İDDEF olarak kumanya dağıtım projesi planlıyoruz. Sahada görev yapan temsilciliklerimiz vasıtası ile gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşıp, ihtiyaç duyacakları yağ,kuru bakliyat ve kahvaltılık içeren gıda yardımlarını en kısa sürede kendilerine ulaştırmayı hedefliyoruz.Böylece zorlu kış mevsiminin atlatılmasına yardımcı olmaya ve açlık sorununa çözüm getirmeyi ümit ediyoruz.

İdlib

İdlib Kış Paketi

Yüzbinlerce insanın hayatını kaybetmesi ve milyonlarca kişinin evlerinden sürülmesine neden olan İdlib’de yaşanan dram ve mağduriyete bir nebze olsun merhem olmak amacıyla hizmetlerimiz devam etmektedir. Öncelikle içinde bulunduğumuz kış aylarında, başını sokacak bir evi bile olmayan kardeşlerimizin giyecek ihtiyaçlarına yardımcı olmayı hedefliyoruz.Bu nedenle İsmailağa Derneği ve İDDEF olarak hazırladığımız “Kış paketi” ile, öncelikle bölgede ki mazlum halka,soğuk kış aylarında ihtiyaç duyacakları, mont,kazak ve iç çamaşırı gibi giysileri içeren paketleri ulaştırarak,büyük bir hayr hizmeti gerçekleştirmeyi ümit ediyoruz.

İdlib Battaniye Kampanyası

İsmailağa Derneği ve İDDEF tarafından, İdlib’te gerçekleştirilen yardım faaliyetlerinin ulaştırıldığı İdlib halkı her türlü yokluk içinde ölüm kalım savaşı vermektedir. Kamplarda ki ağır yaşam şartlarının zorluğu ve buna ek olarak, ayrıca soğuk kış aylarının yıkıcı etkisi büyük olmaktadır. Gıdadan sonra en acil yardım malzemelerinin başında battaniye geliyor. Bundan böyle üşüyen bir İdlib’li çocuğun sırtında sizinde bir battaniyeniz olsun.

İdlib Genel Bağış

Mazlum İdlib halkına destek olarak istediğiniz miktarda genel bağışta bulunabilir.Kesenize uygun bir rakamı seçerek bu hayr seferberliğine ortak olabilirsiniz.

Rabbimiz (Celle Celâluhû) yapacağımız hayırları dergâhı izzetinde kabûl ve makbûl eylesin.