İsmailağa’dan 10.000 Kumanya Kampanyası Muvaffakiyetle Tamamlandı

İsmailağa Derneği olarak, Ramazân-ı Şerîf ayını bekleyen muhtaç gönüllere yönelik her sene sürdürdüğümüz kumanya dağıtım organizasyonumuzu, salgın hastalığa bağlı ortaya çıkan ekonomik sorunlarla mücadele niyetiyle, bu sene daha erken başlattık. Hayır sahiplerine yaptığımız ulvî davetle, “10 bin aileye kumanya” hedefiyle çıktığımız yolda bizleri mahcup etmeyip muvaffak kılan Allah Te‘âlâ’ya nihâyetsiz hamd ve sonsuz şükrederiz.

Mevlâ Te‘âlâ’nın “Hayır işlerinde yarışın!” emrine imtisalen bağış ve yardımlarıyla organizasyonumuzun yüksek bereketle tamamlanmasına vesile olan tüm hayır sahibi kardeşlerimize, az-çok demeden yanımızda olan yüce gönüllere şükranlarımızı sunarız.

İhtiyaç Sahibi Aileleri Tespit Ettik

Ramazân-ı Şerîfi ümitle bekleyen ihtiyaç sahibi, hasta ve düşkünlerin tespitine yönelik çalışmalarımızı, mahalle muhtarları ile işbirliği içerisinde tamamladık. Hâfızlık ve medrese eğitimlerini salgın hastalık sebebiyle evlerinde uzaktan eğitim yoluyla sürdüren talebelerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya ara vermeksizin devam ettik.

Vakit Kaybetmeden Harekete Geçtik

Bağış ve yardımlarınız vesilesiyle kumanya tedarikimizi gerçekleştirdikten sonra, vakit kaybetmeden harekete geçtik. Derneğimizin sosyal yardım deposundan kumanyaları yüklediğimiz araçlarımızla, Koronavirüs salgın hastalığına karşı önlemlere riayet eden personelimiz ve gönüllülerimizle her gün hanelere ulaştık. Gıda kolilerini, Sağlık Bakanlığımızın yayımladığı tedbirlere uygun şekilde, sosyal mesafeyi gözeterek teslim ettik.

Kardeşlik ve Dayanışma Rûhuyla Hedefimize Ulaştık

Bir ayı aşkın süredir yürüttüğümüz dağıtım faaliyetimiz sonunda, organizasyonu başlattığımız gün belirlediğimiz hedefe hep birlikte başarıyla ulaştık. Bağış ve yardımlarınızla sürdürdüğümüz faaliyetler vesilesiyle gönüller kazandık; Allah Te‘âlâ indinde, yakarışı makbul olduğuna inandığımız mazlum ve muhtaçların iftar ve sahurlardaki müstecâb duâlarına dâhil olduk.

Yardım Faaliyetlerimiz Sene Boyunca Sürüyor

İsmailağa Derneğimizin ihtiyaç sahiplerine yönelik sosyal yardımları sene boyunca devam etmektedir. Ecdâdımızdan miras aldığımız varlık sahipleriyle ihtiyaç sahipleri arasındaki kardeşlik ve gönül köprüsünü, hep birlikte yaşatalım ve sonraki nesillere miras bırakalım.

Bağış ve yardımlarınızı bizlere, bağış sayfalarımız ve 0850 811 77 77 numaralı çağrı merkezimiz üzerinden en hızlı, en kolay ve en güvenilir şekilde ulaştırabilirsiniz.