Kurban Bağışlarınızdan Dolayı Teşekkür Ederiz

İsmailağa Derneği olarak, her yıl resmî izinleri sağlamak suretiyle organize ettiğimiz Kurban organizasyonumuzu bu sene de tamamlamaya muvaffak olduk elhamdülillâh. Kesimler, vekâletler tek tek okunmak suretiyle tamamen İslâmî usûllere göre kesildi, bilgilendirme mesajları ve kesim videoları değerli bağışçılarımıza iletildi.

Vekâlet ve bağışlarınızla emanet ettiğiniz kurbanlarınızın etleri, sene boyunca ilim talebelerine, yardıma muhtaç ailelere ve âfetzede kardeşlerimize et paketi olarak ulaştırılmak suretiyle büyük bir yardım faaliyetine vesile olacak. Aşevimizde bir yıl boyunca pişecek olan yemekler, desteklerinizle hazırlanacak.

Kurbanlarını İsmailağa Derneği’mize bağışlamayı tercih eden tüm hayır sahiplerine teşekkürlerimizi sunar, başta kurban ibâdetleri olmak üzere bilcümle ibâdetlerinin kabulünü dileriz. Faaliyet ve hizmetlerimizi bereket ve muvaffakiyetle sürdürebilme yolunda duâ ve desteklerinizin devamını rica ederiz.

Kurban Organizasyonumuz 12 Boyunca Devam Ediyor

Vâcib kurban organizasyonumuzun yanı sıra; adak, akîka ve her türlü nafile kurbanların kesimini on iki ay boyunca sürdürüyor, hayır sahiplerinin bağışlarını ilim ve kardeşlik yolunda sürdürdüğümüz yardımlaşma ve dayanışma faaliyetlerimizin devamı kapsamında değerlendiriyoruz.

İlmî faaliyetlerimiz ve sosyal yardımlarımızdan, ümmet-i Muhammed’in ilmî ve manevî gelişimi için sürdürdüğümüz inşa faaliyetlerimize varıncaya kadar her gün büyüyüp gelişen hizmetlerimize duâ ve yardımlarıyla destek olan tüm hayır sahiplerine teşekkürü bir borç biliyor, rızâsı için sürdürmeye çalıştığımız hizmetlerimizi daha geniş bir kesime ulaştırma konusunda bizleri muvaffak kılmasını Cenâb-ı Hakk’tan niyâz ediyoruz.