Yardımlarımızı Tüm Hızıyla Sürdürüyoruz

6 Şubat 2023 Pazartesi günü merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan, on bir ilde yıkımlara sebebiyet veren depremler sonucu millet olarak derin bir acı yaşadık. On binlerce kardeşimizin vefâtına ve yüz binlerce kardeşimizin yaralanmasına sebep olan depremlerin yaralarını sarmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Depremlerinden zarar gören kardeşlerimize yönelik AFAD ile koordineli bir şekilde icra ettiğimiz yardım faaliyetlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. İlk andan itibaren dernek görevlilerimiz, bölgelerde bulunan hocalarımız ve gönüllülerimizle, deprem bölgesine birçok alanda hizmet ulaştırdık.

Deprem bölgelerinde gerçekleştirmekte olduğumuz faaliyetlerimiz şu şekildedir:

• 329 TIR, 98 Kamyon ve 147 Sivil araçla lojistik hizmeti
  • Yüzlerce aileye çadır ve konteyner kent
  • Her gün 70 bin kişilik sıcak yemek dağıtımı
  • 2 binin üzerinde hoca ve gönüllülerden oluşan hizmet ekibi
  • Onlarca bölgede sosyal yardım
  • Binlerce koli kumanya ve temizlik paketi

Depremzede kardeşlerimizin yaralarına merhem olabilmek ve onları daha iyi şartlara kavuşturmak adına STK’lara büyük bir sorumluluğun düştüğü bilinciyle faaliyetlerimize devam ediyoruz. Deprem bölgelerinde yaşayan kardeşlerimizin gıda, giyim ve temizlik gibi temel ihtiyaçlarının uzun bir müddet devam edeceği âşikârdır. Cenâb-ı Hakk, yaptığınız ve yapacağınız yardımları kabul buyursun, millet olarak toparlanacağımız ve yaralarımızı saracağımız günlere kavuştursun.

Sizler de yardım faaliyetlerimize desteklerinizi buradan kolayca ulaştırabilirsiniz.