İsmailağa Külliyesi

İsmailağa Külliyesinden İlk Görüntüler 2018

İsmailağa Merkez Külliyesini İnşâ Ediyoruz!

Mahmud Efendi Hazretlerinin rehberliğinde âlim yetiştirme ve sünnet-i seniyyeye bağlılıkla temayüz etmiş İsmailağa Câmiası olarak büyük külliye projemizi mümtaz şehir İstanbul’un, özdeşleşmiş bulunduğumuz güzide semti Çarşamba’da hayata geçiriyoruz. Hemen Buradan Destek Ol

İsmailağa Külliyesi İnşaat Devam Ediyor 2018
Kişilik Aşevi
Yatılı Kapasite
2000
Kişilik Salonlar
Aylık Fetva

İsmailağa Külliyesinde Neler Var?

Külliyemiz; aşevi, Tekâmül ve İhtisâs Medreseleri, sohbet-seminer ve toplantı salonları, Dinî Meseleleri Danışma Hattı, Çağrı Merkezi, Kütüphane ve sosyal aktivite alanları gibi müştemilâtı ve misafirlerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek nitelikte otoparkıyla bu faaliyetlerin tümüne ev sahipliği yapacak şekilde planlanmıştır. İsmailağa Merkez Külliyesi, hizmetlerin geleceğe taşınması ve ilânihaye devamı konusunda önemli bir rol üstlenecek, hizmetlerimizin gelişimine bağlı olarak ortaya çıkan ihtiyaçlara cevap verecektir. Hemen Buradan Destek Ol

Günlük 5.000 porsiyon kapasiteli aşevi.

Aynı anda yüzlerce hocanın ilim alabildiği Tekâmül (İslâmî ilimlerde derinleşme) ve İhtisas (bir ilimde uzmanlaşma) medreseleri.

Ayda 20.000 çağrı kapasiteli Dînî Meseleleri Danışma birimi.

Binlerce kişiye hitap eden sohbet, merasim, etkinlik salonları.

İsmailağa Külliyesinde İnşaat Başladı
İsmailağa Külliyesinde İnşaat 2018